Gul Renovatiebedrijf

Referenties

Hasan heeft mijn huis renoveert. Mijn ervaring is goed. Hij is duidelijk over de prijs en komst zijn afspraken na. Hij werkt ook degelijk en efficiënt. Persoonlijke communicatie werkt het beste.
Menno Pradhan

Beste Hasan,
Heel graag mag jij mij als referentie opgeven.
Ik ben heel tevreden met jou als vakkundige en betrouwbare aannemer.
groet, Pieter

Beste Hasan,

Hierbij mijn referentie. Ik ben erg tevreden met de werkzaamheden van je bedrijf. Jullie doen wat je zegt en doen het goed. Zowel het schilderen als andere klussen alles is secuur en goed gedaan.

Vriendelijke groet
Daphne de Kluis

Wij zijn erg blij dat we de heer sakici hebben ontdekt als een zeer betrouwbare
aannemer die altijd z’n afspakren netjes nakomt (de ervaring met andere aannemers heeft ons geleerd dat dit niet de normaalste zaak is) en die zeer net werk aflevert tegen een fatsoenlijke prijs.
Kortom wij zijn erg tevreden klanten!
Erhan & Alijt Cot Stenvers, Naarden

Gül heeft ons honderd jaar oude appartement in Amsterdam grondig gerenoveerd: nieuwe elektriciteit, centrale verwarming, badkamer, muurdoorbraken, geluisdisolerende vloer, nieuwe plafonds, oude plafonds restaureren en overal stucwerk. Wij zijn erg tevreden. Hasan was bereid de klus voor een scherp, vast bedrag aan te nemen. Het werk is kwalitatief goed uitgevoerd, en er is nooit gevraagd voor extra geld voor ‘onvoorziene werkzaamheden’ of ‘stelposten’. De staf, allen Turks, zijn vakbekwaam en werken hard. S’avonds en in het weekend doorwerken was eerder regel dan uitzondering. Het enige nadeel was dat het soms moeilijk was schriftelijk of per telefoon te communiceren in het nederlands. Het is beter samen af te spreken. Dan is de communicatie geen enkel probleem.
M. Pradhan, Amsterdam

Klussenbedrijf Gul was mij aanbevolen door een buurtbewoner. Alle werkzaamheden zijn naar meer dan volle tevredenheid uitgevord. De werkzaamheden zijn professioneel, op tijd en met kwalitatieve materialen uitgevord. Bovendien zijn de ruimtes uiterst netjes achtergelaten. Dhr. Sakici heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel getoond voor het perfect afwerken van de woning, ook t.a.v werkzaamheden die tegelijkertijd door ander firma’s werden uitgevord.Vooraf gemaakte prijsafspakren zijn keurig nagekomen. Indien meerwerk van toepassing was werd dit vooraf duidelijk vermeld
M.Willemse, Naarden

Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd, in goed overleg en met het vereiste vakmanschap. Inmiddels hebben wij Renovatiebedrijf Gul al vele malen mondeling aangeprezen bij vrienden en kennissen voor hun geplande werkzaamheden.
S.Gerssen, Haarlem

Ik heb offertes van verschillende aanbieders gevraagd en de betreffende aannemers geïnterviewd. Gül was niet de goedkoopste, maar wel concurrerend. Gül maakte op mij in het bijzonder een goede indruk omdat de gevraagde offerte snel werd uitgevracht, en Gül flexibel was en bereid bleek de werkzaamheden als een lump sum project te aanvaarden, daar waar de andere aannemers alleen maar op basis van meer-en minderwerk wileden werken.
De mensen met wie Gül werkte zijn zonder uitzondering vakbekwaam, netjes en betrouwbaar gebleken.
A.P. Meijboom, Amsterdam

Na oplevering is Dhr Sakici met zijn vakkundige team direct aan de slag gegaan en zoals beloofd was alles klaar binnen een week. Het resultaat is erg mooi en we zijn dan ook erg blij dat wij voor de firma Gul hebben gekozen. Het is en blijft altijd erg moelijk een keuze te maken voor dit soort projecten, en je af moet gaan op je gevoel. Bij de firma Gul heeft met zijn jarenlange staat van dienst en vakkundig advies de doorslag gegeven.
A. Schuster, Naarden

Wij zijn uiterst tevreden over de door Gul verrichtte werkzaamheden en prijzen Gul dan ook een ieder van harte aan voor het uitvoeren van o.a soortgelijke werkzaamheden. Gul heeft goede en correcte mensen aan het werk en leveren mijn inziens vakwerk af. Gul levert een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!
F.H. Van Rijssen, Amsterdam

Door Gul Renovaties & Onderhoud is een badkamer in ons souterrain aangelegd. De werkzaamheden zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Zowel de uitvoering als de financiële afhandeling waren correct en betrouwbaar. Na de opdrachtverlening hebben wij nog keuzes gemaakt die de uitvoering gecompliceerder maakte dan voorzien. Gul heeft dit op een vakkundige en flexibele wijze opgelost
P. Bischop, Naarden

Beste Hasan;bij deze wil ik jou nogmaals danken voor je uitstekende stuc werk bij mijn nieuwe huis op de Havenlaan 2 te Naarden en tevens een compliment voor al jouw andere werkzaamheden ,waaronder je binnen schilderwerk,het aanbrengen van plinten en je diverse kleine herstel werkzaamheden. Dit is allemaal naar meer dan tevredenheid verricht en ik wil jou gaarne als zeer kundige en betrouwbare partij aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Onkenhout

De heer Sakici en zijn team hebben de volledige afbouw van ons nieuwbouw huis verricht. Wij zjin uitermate tevreden over de kwaliteit van alle werkzaamheden. Ook over de werkwijze van de heer Sakici zijn wij te spreken. Afspraak is afspraak (ook wat budget betreft) en er wordt bijzonder hard & zorgvuldig gewerkt. Daarbij heeft de heer Sakici ons goed geadviseerd op basis van zijn jarenlange ervaring.
Fam. vd Kloet Naarden

Mocht het ooit nodig zijn dat je mensen ons huis laat zien, laat het dan even weten. Ook aan foto’s oid werken wij graag mee!
Groeten Anne-Marieke

Dhr Sakici werd ons geadviseerd door meerdere buurtbewoners in onze villawijk. Dat is de beste reclame die een vakman kan hebben en dus zijn we met elkaar in zee gegaan; binnenmuren, plafonds, stuc- en schilderwerk.

Naast het feit dat dhr Sakici vakkundig en professioneeel werk heeft geleverd, komt hij zijn afspraken immer na en is prettig in de omgang. Een man een man, een woord een woord. Ook het feit dat hij herstelt wat volgens zijn normen niet goed genoeg is, wekt veel vertrouwen. En last but not least: voor een realistische prijs! Voor toekomstig werk is hij voor ons de vakman.
Y Schroeder

Dear Hasan,

I would like to mention that we are very pleased with the service and works performed by your team and also your trustworthy project coordination. Gul Renovatie offers a good quality and price service. We have renovated our entire house with Gul Renovatie and we are very pleased with the result. Work ethics, speed of reaction, flexibility are very good. Mr. Hasan Sakici also ensures always that the client is happy and repair works are performed.

Kind regards
Dan Dorner, Amsterdam